PAMPOLS aposta per l’energia solar i instal·la 108 plaques fotovoltaiques
8 juny

PAMPOLS aposta per l’energia solar i instal·la 108 plaques fotovoltaiques

En Pàmpols Packaging Integral cada any realitzem alguna inversió pionera per tal de millorar els processos interns, prestar una millor atenció a client i optimitzar costos. En aquest sentit, aquest 2020 hem fet una aposta per les energies renovables instal·lant plaques fotovoltaiques a les nostres instal·lacions de Vilanova de la Barca. 

El projecte l’ha desenvolupat  Atles Energia , empresa energètica que ens va assessorar des del principi. Després d’un estudi previ de l’consum energètic de Pàmpols i les necessitats energètiques, van instal·lar un total de  108 mòduls fotovoltaics  a la coberta de la nostra nau ( 43,2 kWp  de potència nominal). 

La instal·lació ja està en funcionament des del mes d’abril i deixarem de produir 21 tones de CO2 a l’any. Amb aquesta inversió en panells solars, sumada a altres mesures d’estalvi energètic implementades durant els últims mesos, Pàmpols aconseguirà ser  autosuficient durant gairebé sis mesos a l’any . És el nostre granet de sorra per reduir la contaminació atmosfèrica i lluitar contra el canvi climàtic. 

Els projectes previstos, en marxa

Tot i que aquest any ha estat marcat per la irrupció de l’Covid-19 a nivell social, econòmic i empresarial, des Pàmpols hem continuat implementant els projectes que estaven previstos. Així, una altra iniciativa destascada de l’any 2020 és la millora de la traçabilitat interna dels nostres productes, que us explicarem en un altre post. 

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

4 × five =