PAMPOLS, un any més patrocinador de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)
2 set.

PAMPOLS, un any més patrocinador de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

Pampols tenim un compromís social, per això col·laborem amb diferents entitats de la província per a aportar el nostre granet de sorra en els projectes i activitats solidàries que impulsen. Ens enorgulleix ser patrocinadors, un any més, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Lleida, per la labor imprescindible que realitzen ajudant a pacients i familiars durant la malaltia de càncer.

En aquesta novena edició l’AECC de Lleida ha organitzat una sèrie de caminades solidàries per diferents municipis sota el lema “Lleida en Marxa”. El pròxim 17 d’octubre tindrà lloc la caminada solidària en la capital de la província del Segrià, Lleida. Abans de la cita de Lleida, en les pròximes setmanes tindran lloc altres caminades com la de Torrebesses (19 de setembre) i la de Corbins (26 de setembre), entre altres.

Les inscripcions per a l’esdeveniment es poden fer tant digitalment (a través de l’aplicació Rock the Sport) com a presencials en la seu de l’entitat i durant la fira de Sant Miquel de Lleida (en el mateix estand de l’associació). El preu serà de 10 euros per als adults i 5 per als menors de 0 a 10 anys. Amb la inscripció es donarà suport a la lluita contra el càncer, a més d’obtenir un “Welcome pack” i de gaudir de l’esport popular.

Una vegada més, afermem d’aquesta manera el nostre compromís en la lluita contra el càncer i ens sumem a un projecte que convida a tota la població a practicar exercici físic alhora que col·laboren amb una bona causa. I és que, gairebé el 50% de casos de càncer es podria evitar amb hàbits de vida saludable.

 

Cartell de les caminades solidàries de Torrebesses (19 de setembre) i Corbins (26 de setembre).

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

3 + 2 =