tarjeta pampols

Què fem?

En Pampols Packaging ens dediquem a donar solucions a tot tipus de necessitats relacionades amb l’envàs i embalatge, ja sigui mitjançant la instal·lació d’equips de final de línia, com proporcionant l’assessorament relacionat amb qualsevol tipus d’envàs imaginable.

Des de quan?

Encara que la nostra empresa, com a societat anònima, va començar a caminar el 1985, anteriorment a aquesta data ja ens precedia una labor comercial i una trajectòria professional que acumulen a dia d’avui més de 40 anys d’història.

antigua navepampols_
oficina pampols

Per què?

Perquè tenim com a esperit ajudar a millorar als que ens envolten, creiem en la feina ben feta i pretenem ser un excel·lent company de viatge d’aquells professionals que vulguin créixer i millorar en el seu dia a dia.

Com?

Mitjançant un esperit de contínua millora i sistematització de processos, avalats per les nostres certificacions ISO, i amb la feina ben feta, fomentant en tot cas les relacions comercials a llarg termini.

atencion telefonica
fabrica pampols packaging

On?

Actualment disposem d’unes instal·lacions de més de 25.000 m2 a dos magatzems, situats a Lleida i València, amb una xarxa comercial i de distribució ben establerta a tot Catalunya, Aragó, Rioja i Llevant, arribant també a tots els punts d’Espanya on es troben els nostres clients.

Qui?

La nostra empresa està formada per un equip de més de trenta-cinc professionals que l’assessoraran i li proporcionaran les millors solucions, sempre amb l’honradesa i serietat com a valors fonamentals.

coche comercial pampols
coche comercial en ruta

Cap a on anem?

Volem ser la seva empresa de referència en el sector de l’envàs i l’embalatge, oferint-li el que necessita i que li permeti créixer i progressar en tot el seu procés de producció, transport i venda.

COM COMPRAR ONLINE?

En Pàmpols, hem creat un web de venda online per oferir envasos i embalatges destinats als diferents mercats – agrícola, alimentari i industrial – així com sistemes i maquinària de packaging. Donem resposta a totes i cadascuna de les necessitats d’envasament i embalatge dels nostres clients.

La innovació i el desenvolupament de noves tecnologies ens permeten oferir productes especialment seleccionats per les seves característiques de disseny, funció i relació qualitat-preu.

landing-envaseonline
Abrir
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?