LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

Pàmpols PACKAGING INTEGRAL SA entitat titular de l’domini pampols.es informa que les dades recollides dels propis Usuaris seran introduïdes en una base de dades automatitzada, propietat de Pàmpols PACKAGING INTEGRAL SA Aquesta base de dades està dotada de mesures de seguretat d’acord amb el que disposa el Reglament de Mesures de Seguretat, en virtut de les dades recollides. Aquest fitxer està plenament identificat i inscrit en l’Agència de Protecció de Dades, garantint en tot moment que les dades sol·licitades són adequades, pertinents i no excessives per a l’ús per al qual han estat recollides. La fi perseguit és garantir la seguretat de les dades personals i evitar d’aquesta manera la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Pàmpols PACKAGING INTEGRAL SA no respondrà de la veracitat de les dades personals subministrades, sent el propi usuari el seu únic responsable. Sí gaudirà de la facultat de verificar quan ho considerés oportú. Pàmpols PACKAGING INTEGRAL SA informa als Usuaris la possibilitat si així ho desitgen, d’accedir, rectificar, cancel·lar i si escau oposar-se, a les dades personals que estiguessin en poder de Pàmpols PACKAGING INTEGRAL SA Per a més informació, visita la nostra Política de Privacitat

ÚS DE COOKIES

Aquesta pàgina web pot utilitzar “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a l’website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. Els responsables de l’portal no assumeixen cap responsabilitat sobre els enllaços externs que, si escau, poguessin incloure en el portal.

Abrir
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?