Els nostres serveis

En Pampols Packaging Ingtegral a més de disposar d’una molt àmplia gamma de productes per envasar i embalar oferim als nostres clients molt més.

Assessorament i personalització de packaging

El nostre equip comercial i tècnic estan a la teva disposició per estudiar les teves necessitats i assessorar-te en trobar el packaging que millor rendiment i resultats vagi a donar a la teva empresa.

A més, la majoria dels nostres envasos són personalitzables i podem afegir el teu logo i la informació que desitgis per reforçar la marca dels teus productes.

asesoramiento comercial

Lloguer de maquinària d'envasat i final de línia

Sempre busquem la millor solució per als nostres clients, i com entenem que la inversió en maquinària de vegades dificulta l’arrencada d’un bon negoci, oferim la possibilitat de llogar una àmplia varietat de maquinària per a envasat i de final de línia. D’aquesta manera la inversió en maquinària resulta més equilibrada i els beneficis arriben abans.

envases por sectores

Auditoria de costos en procés d'embalatges

El nostre equip comercial està especialitzat en poder analitzar els costos de l’material en el procés d’embalatge.

Per això si necessita estalviar costos no es limiti a buscar el mateix material a millor preu, nosaltres podem fer una auditoria de costos d’embalatge en la seva pròpia empresa i trobar el material que li ofereixi un major rendiment segons les seves necessitats, donant com a resultat un estalvi en costos.

auditoria de materiales de embalaje

Lliurament del seu producte durant el mateix dia

Entenem que en plena campanya de producció de vegades resulta difícil fer una previsió exacta dels materials que necessitarem, per això posem a la disposició dels nostres clients el servei de lliurament durant el mateix dia, perquè no hagin de parar la seva línia de producció i això no repercuteixi en els seus beneficis.

Post venda i manteniment de maquinària de final de línia

Tant per a les nostres màquines de venda com de lloguer, disposem de servei de manteniment i de reparació tant en les nostres instal·lacions com en la pròpia instal·lació de client. El nostre equip de mecànics especialitzats es desplacen a la seva empresa per posar en marxa la màquina i garantir que tot funcioni correctament.

entrega en el mismo dia
servicio post venta reparaciones
Abrir
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?