Aposti per films tècnics molt resistents i amb petjada de carboni neutral
22 febr.

Aposti per films tècnics molt resistents i amb petjada de carboni neutral

Cada cop són més els clients que opten per les avantatges del FiberFilm i el Air0Film, films tècnics que serveixen per a paletitzar amb unes qualitats excepcionals. Aquests films estan fabricats en exclusiva pel nostre partner Megaplast, i permeten un estalvi en consumible sense haver de renunciar a la resistència, gràcies a les seves fibres de reforç.

Des d’aquest 2022, FiberFilm i Air0Film són productes amb una petjada de carboni neutral, és a dir, que aconsegueix compensar les emissions generades en la fabricació d’aquests films a través de diversos plans d’acció.

Així doncs, si la seva empresa utilitza FiberFilm o Air0Film per a la paletització i estabilització de les cargues, està contribuint a fer un món més sostenible. Lluitar contra el canvi climàtic i el escalfament global és cosa de tots.

Com lluito contra el canvi climàtic

Megaplast inverteix en projectes mediambientals de tot el món per poder compensar la petjada de carboni que genera fabricar aquests films. Així ho certifica Carbon Footprint, un dels principals proveïdors europeus de compensació de CO2.

Si desitja pujar al tren de la sostenibilitat en el paletitzat de les càrregues, pot demanar-nos assessorament sense cap mena de compromís. Degut a la seva tecnicitat i la multitud de tipus disponibles, venem FiberFilm i Air0Film després d’haver realitzat un estudi previ de viabilitat a les instal·lacions dels nostres clients.

Què puc aconseguir

  • Estalvi substancial en consumible
  • Reducció de residus generats
  • Alta eficiència i resistència en el paletitzat
  • Ser responsable amb el medi ambient

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, el nostre equip comercial estarà encantat d’ajudar-lo.

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

1 × three =