Automatització de processos: Elephant, equip pioner en tancament de safates amb solapes.
13 maig

Automatització de processos: Elephant, equip pioner en tancament de safates amb solapes.

L’automatització de processos és una de les línies de negoci que mes està creixent a PAMPOLS Packaging Integral, especialment en el sector hortofructícola. Cada cop més clients demanen mecanitzar una part o la totalitat del procés d’envasat amb equips de pesatge, plenat, etiquetat o tancament d’envasos. Per això, treballem conjuntament amb empreses líders en el mercat, com Markem-Imaje, ReisoPack o Rev Packaging Solutions.

Un exemple de màquina de final de línia que hem instal·lat en aquests últims mesos és l’ Elephant, del nostre partner Rev Packaging Solutions. Es tracta d’un equip de tancament de safates amb solapa de forma ràpida i eficient. De fet, té la capacitat de tancar fins a 340 safates per minut i és ideal per a envasar qualsevol menta de fruita o verdura que es presenti en safates, com peres, kiwis, préssecs, cireres o carabassons.

 

 

ELEPHANT EN DETALL:
A continuació expliquem més en detall algunes de les característiques competitives d’Elephant:
MULTIFUNCIONAL: permet el canvi de formar de cistella en menys de dos minuts.
RÀPIDA: Capacitat de tancament des de 120 fins a 340 safates per minut, pel que és ideal per a línies d’alta producció. Es dels equips més ràpids i econòmics del mercat.
TANCAMENT DE SAFATES DE CARTRÓ pla, ondulat o monomaterial: també pot treballar safates d’altres materials.
MÚLTIPLES FORMATS: Adapta el tipus de tancament depenent de si el producte sobresurt per dalt (tancament envoltat per les solapes laterals, per evitar cops al transport) o si el producte queda ben tancat a dins.
AUTOMATITZACIÓ COMPLEMENTARIA: L’Elephant pot complementar-se amb altres equips de pesatge, etiquetadores o plenadores de caixes, entre altres. Per exemple, si es complementés amb una etiquetadora, pot aplicar una etiqueta en la part superior i una altra en la inferior de la safata.

En el vídeo pot veure més funcions d’Elephant.
Si està en procés d’automatitzar part del procés d’envasat de fruita i verdura o vol millorar el rendiment del qual disposa actualment, no dubti en sol·licitar assessorament. L’assessorarem amb les solucions que millor s’ajustin a les seves necessitats.

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

one + eleven =