COMUNICAT DE PAMPOLS davant el COVID-19
16 març

COMUNICAT DE PAMPOLS davant el COVID-19

Com sabeu, el COVID-19 està obligant a adoptar mesures a tots els nivells, també empresarials i de responsabilitat social. Des Pàmpols estem seguint les directrius de l’Ministeri de Sanitat, de el Departament de Salut de la Generalitat i de l’OMS per tal de garantir la seguretat dels nostres empleats i de tots aquells professionals que es relacionen amb l’activitat de l’empresa.

Actualment, l’activitat de Pàmpols PACKAGING INTEGRAL es desenvolupa amb normalitat, tant des del punt de vista productiu com per part de l’departament de logística.

També a les oficines i al departament comercial es desenvolupa el treball de forma normal, encara que no s’efectuen ni s’atenen visites físiques.

No obstant això, donat l’estat d’alarma en què es troba el país i les canviants mesures de prevenció que cada dia es van adoptant, en els pròxims dies aquesta situació podria canviar. Davant de qualsevol dubte relatiu a les nostres operacions, us convidem a  contactar amb nosaltres , estarem encantats d’atendre’ls.

Finalment, volem agrair la tasca de tots els professionals sanitaris, així com de tots els establiments d’alimentació i administracions que estan treballant per minvar els efectes de l’Coronavirus.

Esperem que vosaltres i els vostres estigueu bé . atentament,

PAMPOLS Packaging Integral

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

6 − six =