L’etiquetatge, omnipresent en el sector agroalimentari
7 ag.

L’etiquetatge, omnipresent en el sector agroalimentari

L’etiquetatge en el sector agroalimentari és una de les cartes de presentació més potents davant el consumidor final. Quantes referències d’un mateix producte veus en un supermercat i quins són els factors que et porten a escollir una o altra?

Probablement entren en joc moltes variables, com el preu, la informació nutricional o la seva procedència. Però segur que l’aspecte també representa un factor important en la presa de decisions. I és que  el packaging i l’etiquetatge  cobren molt protagonisme en un mercat cada vegada més competitiu i ampli.

A més, les etiquetes no només són presents en l’etiquetatge final de productes. Les empreses també les utilitzen per identificar mercaderies o materials durant el procés productiu o en la traçabilitat dels productes.

Solucions d’etiquetatge

La tecnologia ha obert una infinitat de possibilitats a l’hora d’etiquetar aliments o productes, segons les característiques intrínseques dels productes a etiquetar. L’equip comercial de Pàmpols pot assessorar-te sobre quina és la  etiqueta adhesiva que s’adapta millor  al teu producte o quines altres solucions pots adoptar per identificar-los. Aquestes són les més demandades pels nostres clients, i poden personalitzar-:

Si necessites etiquetar els teus productes o necessites assessorament per personalitzar-les, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-, en Pàmpols som experts en tot el procés d’envàs i embalatge de productes i mercaderies.

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

three + seventeen =