Pàmpols renova el seu compromís amb entitats socials
8 gen.

Pàmpols renova el seu compromís amb entitats socials

Finalitzades aquestes festes nadalenques atípiques i amb l’arribada dels reis mags molt recent, és hora de fer balanç de l’any 2020 des d’una perspectiva de l’  compromís social empresarial . En Pàmpols Packaging Integral estem orgullosos d’haver  col·laborat amb diferents entitats i associacions  que desenvolupen una tasca imprescindible en la nostra societat. I el nostre compromís és renovar aquestes aportacions aquest 2021 i ampliar la col·laboració a altres entitats.

Cooperació més necessària que mai

I és que l’emergència social i sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha fet més necessària que mai la sinergia entre empreses i entitats socials i benèfiques. Per aquest motiu Pàmpols aporti el seu granet de sorra perquè puguin seguir desenvolupant les seves funcions.

Durant 2020, hem col·laborat, entre altres, amb:

  • – Institut de Recerca Biomèdica de Lleida ( IRBLleida ), que compta amb 36 grups de recerca per fomentar tant la investigació bàsica, clínica i epidemiològica.
  • – L’  Associació Espanyola Contra el Càncer  (AECC) de Lleida, que fan una tasca primordial d’acompanyaments als malalts i familiars d’aquesta malaltia.
  •  Projecte de  Vacunació Infantil GAVI Alliance , juntament amb l’Obra Social La Caixa i la Fundació Bill i Melinda Gates, que promou la vacunació als països més pobre de la planeta.
  • –  Càritas de Lleida , que atén a col·lectius desfavorits i vulnerables.
  • –  Arrels Sant Ignasi , que dóna suport a les persones sense sostre ia altres col·lectius vulnerables.

Si formes part d’una entitat i tens una proposta col·laborativa, estarem encantats d’escoltar-la.

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

1 × 2 =