Renovades la certificació ISO 9001 i les BRC Storage i Broker
17 abr.

Renovades la certificació ISO 9001 i les BRC Storage i Broker

En aquestes setmanes complicades, les bones notícies es reben amb més ganes. En Pàmpols Packaging Integral hem renovat les certificacions ISO i BRC que ja disposàvem i que avalen la nostra metodologia de treball i la nostra gestió de qualitat. 

Durant el mes de gener i febrer van estar a les nostres instal·lacions auditors per avaluar com treballàvem i com gestionàvem tot el procés de comercialització de solucions de packaging i de servei tècnic que oferim. I ara ens ha arribat la recompensa. Hem renovat els dos distintius, que són importantíssims en el sector de l’envàs i embalatge agroalimentaris.  

Les certificacions, una a una 

A continuació us detallem exactament les normes internacionals que hem renovat i que són referència en el nostre sector: 

  • La  ISO 9001 , com a comercialitzadors d’envasos i embalatges alimentaris i per al servei de post-venda de maquinària de el sector, i que certifica la implementació d’un sistema de gestió de qualitat. També disposem de la  ISO 14001 , el certificat el renovem l’any passat.  
  • La  BRC Broker  com comercialitzadors d’envasos i embalatges per a la indústria alimentària. 
  • La  BRC Storage & Distribution , com a distribuïdors d’equips per al muntatge d’envasos i embalatges per a la indústria alimentària. 

Aquí pots consultar totes  les nostres certificacions .

I recorda, que seguim operant i treballant per a tu. Som part de l’activitat essencial a l’subministrar envasos i material a supermercats, agricultors i farmàcies. Si tens qualsevol dubte, estarem encantats d’atendre’t. 

Categoria: Notícies
Tags:

Comentaris (No hi ha Respostes )

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Drag To Verify

four × two =