Treballa amb nosaltres

Ets entusiasta? Sents vocació per satisfer els clients? No deixes la teva obstinació fins a trobar la solució? Ets proactiu? T’apassiona el món de l’packaging i la seva infinitat de formes i materials?

Si has respost sí a totes o algunes d’aquestes preguntes, Pampols Packaging Integral és el teu lloc.

Ja sigui per al nostre departament comercial, administratiu, logístic o SAT, en Pàmpols Packaging Integral formem un bon equip amb l’únic objectiu de trobar la solució de packaging que els nostres clients necessitin.

Siguin de el sector que siguin totes les empreses utilitzen packaging.

Vols aprendre un munt sobre envasos, aplicacions, embalatge i solucions de packaging per a poder ajudar-les?

A què estàs esperant? Envia’ns el teu currículum.

Envia'ns el teu currículum vitae

  Dades de l’responsable de l’tractament:
  Identitat: Pampols Packaging Integral SA – NIF: A25038365
  Dirección postal: Pol. Ind. “Vilapark” – C\ Alcoletge, 2
  Telèfon: 973190161 – Correu electrònic: info@pampols.es

   

  En Pampols Packaging Integral SA tractem la informació que ens facilita per tal de el manteniment de la relació laboral. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació laboral o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar de l’acompliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Pàmpols Packaging Integral SA estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Pampols Packaging Integral SA, Pol . Ind. “Vilapark” – C \ Alcoletge, info@pampols.es , adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
  Abrir
  Hola, ¿en qué podemos ayudarte?